Välkommen till Solstenens förskola en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag. Vi är en enhet med ett gemensamt pedagogiskt förhållningssätt. Verksamheten bedrivs i flera byggnader som alla ligger naturnära vilket vi använder oss medvetet av. I och med att vi är en stor enhet med en mångfacetterad verksamhet kan vi förverkliga och utveckla forskning och organisationen på ett bra sätt.

Är du nyfiken på Kungsängsenheten? Klicka på länken och titta på filmen om vår verksamhet:

lördag 23 september 2017

Västra 2 bubblor

Vi skapar bubblor i vattnet. Vi tillför material för att för att se vad som händer i mötet. Vispar och tvål gav mycket bubblor. Barnen öser, häller, arbetar med hela kroppen, smakar, hjälps åt, känner på bubblor. Ja vi arbetar med alla sinnen.

I slutet på veckan kom det regn och vi gick ut för att leta efter vattenbubblor. Vi hittade så många bubblor och så mycket vatten. Spindelnät med bubblor på, klövern i gräset hade bubblor, rutschkanan var alldeles full med bubblor också.  Ja vi hittade så mycket att samtala om och att titta på.  😊


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar