Välkommen till Solstenens förskola en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag. Vi är en enhet med ett gemensamt pedagogiskt förhållningssätt. Verksamheten bedrivs i flera byggnader som alla ligger naturnära vilket vi använder oss medvetet av. I och med att vi är en stor enhet med en mångfacetterad verksamhet kan vi förverkliga och utveckla forskning och organisationen på ett bra sätt.

lördag 23 september 2017

Västra 2 bubblor

Vi skapar bubblor i vattnet. Vi tillför material för att för att se vad som händer i mötet. Vispar och tvål gav mycket bubblor. Barnen öser, häller, arbetar med hela kroppen, smakar, hjälps åt, känner på bubblor. Ja vi arbetar med alla sinnen.

I slutet på veckan kom det regn och vi gick ut för att leta efter vattenbubblor. Vi hittade så många bubblor och så mycket vatten. Spindelnät med bubblor på, klövern i gräset hade bubblor, rutschkanan var alldeles full med bubblor också.  Ja vi hittade så mycket att samtala om och att titta på.  😊


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar