Välkommen till Solstenens förskola en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag. Vi är en enhet med ett gemensamt pedagogiskt förhållningssätt. Verksamheten bedrivs i flera byggnader som alla ligger naturnära vilket vi använder oss medvetet av. I och med att vi är en stor enhet med en mångfacetterad verksamhet kan vi förverkliga och utveckla forskning och organisationen på ett bra sätt.

Är du nyfiken på Kungsängsenheten? Klicka på länken och titta på filmen om vår verksamhet:

fredag 15 september 2017

Smått o gott...

Lite info......

* Varje månad ungefär så kommer vi skicka ut ett månadsbrev till er via mailen. Där kommer ni att kunna läsa om vad vi gjort på förskolan. Vad som hänt i våra projekt och vad som kommer att hända. Ibland kommer det finns lite information om ex föräldramötet eller bilder på vårt lärande.
 I månadsbrevet ni nyligen fått så efterfrågades en kudde att få ha till vår lugna stund efter maten, vi påminner om den då flera barn efterfrågar "sin" kudde. 

* Vi önskar att få återvinningsmaterial, för oss att få skapa med. Ni får gärna ta en extra titt innan ni kastar något och ta med det hit. (Ex. Toarullar, kaffekapslar, korkar, burkar, byttor, nät mm). 

* Vi fortsätter på morgonen med att "tvåan-barnen" går in till sig/ lämnas på Östra 2 från kl 7.15. Vi har sett ett ökat lugn och en trevligare stund på morgonen, vad tycker ni?

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar