Välkommen till Solstenens förskola en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag. Vi är en enhet med ett gemensamt pedagogiskt förhållningssätt. Verksamheten bedrivs i flera byggnader som alla ligger naturnära vilket vi använder oss medvetet av. I och med att vi är en stor enhet med en mångfacetterad verksamhet kan vi förverkliga och utveckla forskning och organisationen på ett bra sätt.

Är du nyfiken på Kungsängsenheten? Klicka på länken och titta på filmen om vår verksamhet:

tisdag 29 augusti 2017

Viktiga datum på Västra

Hej!
Den 12 september är det dags för gruppfotografering. De barn som är lediga är välkomna från kl 9.00 och kvar tills fotograferingen är färdig. Inga individuella foton på Solstenen.

Den 27 september kl. 17.30-19.00 är ni vårdnadshavare inbjudna till föräldramöte på Solstenen. Vi träffas först i matsalen för en kort presentation av pedagogerna på Västra. Efter det går vi till våra respektive avdelningar, Västra 1 och Västra 2. Kvällen kommer bl.a. att innehålla information om vårt värdegrundsarbete, likabehandlingsplan, årets tema Framtidstro......
Vi ser framemot en trevlig kväll tillsammans. Meddela gärna oss om ni inte har möjlighet att komma.
Pedagogerna på Västra😊Inga kommentarer:

Skicka en kommentar